lauantai 19. syyskuuta 2009

Pikkusisko kaupassa

"Hei täti, täätiii! Arvaa, Isoveli lähti kattoon kiekkoo Een kanssa, se ei oo ennen ollu. Sillon mustat varkut jalassa, mullon vaan tällaset varkunväriset. En tiiä, onko pikku-Hartsalla varkut, se on vielä Taimaassa lastenkodissa, se on kasvanu siellä Teen ja Hoon pikkuseksi pojaksi, mutta ei sillä varmaan varkkuja kyllä oo. Hei täti, mää otan tästä pillumehua, kun me mennään tänään saunaan. Siellä saunassa on sähkömies. Mää otan mulle kaks pillumehua ja Isoveljelle yhden, niin se vaan menee, ei mittään voi!
Hei täti, se pikku-Hartsa on pyöreä, pyöreät silmät ja pyöreä pää, sillä pikku-Hartsalla. Se on lastenkodissa, määkin olin. En siellä, vaan yhessä toisessa. Afrikassa. Siellä setä tuli ja leikkas puukolla mun masuun reiän. Tällasen (nostaa paitansa) ja sit vielä tällasen. Ja ei se sattunut yhtään, kun mää nukuin. Krooh pyyh krooh pyyh. Sit mä heräsin ja meinas alkaa sattumaan, mut se setä meni jo. Ja sit joku ajos autolla, ja mä istuin kyydissä, ja me ajettiin ison kiven yli vormula-autolla. Ja se setä leikkas puukolla, koska mää olin pipi. Ja mun äiti. Mullon toi uus äiti, se ei meinaa kualla. Eikä sen pikku-Hartsankaan äiti meinaa kualla.
Se kiekko on kiva peli, se mitä Isoveli meni kattoon. Hei täti, älä mee, mä kerron kun mä otan tästä popkornia ja katon hauskoja kotivideoita. Se Pee sieltä päiväkodista on nipistäny tätiä, hoitotätiä, vaikkei saa nipistää, kun se voi sattua. Tiiätkö?
Mää oon netistä kattonu nukkejen taloa, mutta sitä ei myydä täälä kaupassa. Mul oli ennen sellanen moottoripyäräpaita, mut nyt mää ostan maitoo."

9 kommenttia:

Team Harjavalta kirjoitti...

Pikkusisko, voih rakas pieni pikkusisko <3

Mä voin niin kuvitella neitosen tohkeissaan selittävän asiaa, ja tunteella tietenkin :)

Meillä kyyneleet virtas.
Ja tiedoksi Pikku Hartsaa varten on kaapissa monta paria VARKKUJA- et ei hätää- ja ihan samanlaisia tavallisen varkun värisiä !!

Anonyymi kirjoitti...

Juu, pillumehua menee täälläkin :-D

Savu kirjoitti...

Iihana selostus, voin kuvitella...myös tätsyjen ilmeet..!

Salanimi kirjoitti...

Suloinen Pikkusisko :)

Afromama kirjoitti...

Ha! Afrorinsessani perhepäivähoitaja totesi juuri, että ilman vuosikymmenien kokemusta päivähoitoalalta, hän voisi ajoittain olla jokseenkin häkeltynyt tyttäreni pulputuksesta. Tekstiä kuulemma tulee taukoamatta koko päivän ja siis niin käsittämättömiä assosiaatioita!

Pikkulilli kirjoitti...

Just tällaista tämä on, afromama! Meillä neiti ei kuitenkaan ole aina tällainen: välillä uudessa tilanteessa ollaan aivan tuppisuina ja uskalletaan hädin tuskin kuiskata, välillä ollaan suuna päänä:)

Salanimi kirjoitti...

Meillä srk:n kerhotädit totesivat vanhempainvartissa, että : X elää vähän niinkuin omissa sfääreissään :)))) Ensiksi vähän suututti koko kommentti, kun onhan tyttö vilkas ja kova puhumaan, mutta sitten ajattelin, että heidän näkökulmastaan varmaan juuri niin :)

Pikkulilli kirjoitti...

Se taisikin olla ihan positiivinen kommentti:)

Tiia kirjoitti...

Voi ihanuus! Mahtava blogi sinulla!