perjantai 31. heinäkuuta 2009

Barbie uunissa ja muita leikkejä

Isoveli on innostunut leikkimään Pikkusiskon lempileluilla: Moulin Rotyn iki-ihanalla uunilla, blondilla Barbiella, metallilanka-sängyllä, Mailegin pupuperheellä. Tässä ote leikeistä:

"Haa, löysin sinut! (poimii pahaa-aavistamattoman Barbien lelukorista). Luulitko voivasi piilotella minulta ikuisesti, senkin niljakas ääliö! Ehkä kuukausi tuolla antaa sinulle arvostelukykyä! (paiskaa Barbien uuniin)"

"Ja nyt shoppailemaan! (työntää muovisia ostoskärryjä ja kaahaa niillä hulluna niin, että pahviset mehutölkit ja muoviset herkkusienitölkit lentelevät kurveissa). No mikä ihme näissä kärryissä on, kun tavara ei pysy sisällä??"

"Bum, gräsh, pam! Ja te liiskannutte kaikki, kun tää hyökkää, buaaah hah hah haaa!!!!" (murskaa pupuperheen metalilankasänkyynsä, jota ei hyökkäyksen jälkeen enää sängyksi tunnista).

4 kommenttia:

Team Harjavalta kirjoitti...

Isoveli on paras :D :D
Mielikuvitusta ainakin riittää, ja se on hienoa !!

Tuazophia kirjoitti...

Hihiii... :) Meillä poika 3v sanoi eilen vieraisilla olleelle koiralle: "Minneköhän se (äiti) on mennyt? Tule, tästä täytyy ottaa selvää." Ja sitten lähti eteenpäin asiaa tutkimaan...

Salanimi kirjoitti...

:D Ihana Isoveli!
"ehkä kuukausi tuolla antaa sinulle arvostelukykyä " LOL

Pikkulilli kirjoitti...

Kiitos taas palautteesta! Meidän molemmista lapsista näyttää kasvavan verbaalisia virtuooseja, joilta löytyy pettämätön huumorintaju ja parodian taito. Sanoin tämän heille ääneen, jolloin Isoveli mietti hetken ja vastasi: "Joo, ehkä noin, mutta tosi kömpelöitä kyllä ollaan, ja huonoja juoksemaan." Että silleen:)